Pages

Tuesday, April 19, 2011

MAAF

MAAF

          Nak ucap maaf kepada semua… huhu. Kenapa pula dengan serikandiumar nih?


^___^ maaf sebab aku jarang ‘online’ di ym… invisible sokmo bak kata orang Ganu.

Maaf sebab aku dah ‘deactive’ Facebook. Huh.. serikandiumar ada FB ke selama ni? Ada saja…hehe. Cuma ‘biarlah rahsia..’ Cuma nak buat pengakuan nama FB aku.. Qani’ah Mawaddah. 

Itulah FB aku selama ini ^___^

Sebab apa deactive?

         Malas sama.. huih, malas sangat ka? Tak la malas sangat..Cuma malas untuk buang masa kat FB.. bila dah online FB tu, tangan tu menggatal banyak sangat nak buka dan tengok banyak benda. Dari 10 minit…beransur setengah jam, dari setengah jam jadi sejam. Huih, tak sedar! Benarlah aku telah leka…

          Jadi…baik deactive dulu kan? Buat benda yang patut dulu..

Kenapa jarang online?

          Aku invisible saja sebenarnya.. pecah rahsia. Huhu.. jadi, tegur saja.. insyaallah aku jawab. 
Tapi benda penting sahaja ya… :)

          Tapi, aku syorkan baik hantar email sahaja, nanti aku balas. Ok?

Kalau ok..cukuplah takat tu. Dah maafkan kot? ^___^

p/s : maaf!!!


Salam kemaafan,
Serikandiumar93
6:08 pm
19 APRIL 2011 

7 comments:

~ety~ said...

baguslah...ada kebaikan tuh

SeRiKaNDi_uMaR93 said...

ety : ya...ada kebaikannya di situ...
insyaallah :)

Fadzli Amir said...

Salam kenal...sekarang ni jarang buang masa kat FB..banyak masa skrang kat Blog..hehehe

SeRiKaNDi_uMaR93 said...

fadzli amir : a'a la kan...

tapi menulis itu indah :)

ada hikmahnya di sebalik penulisan..

insyaallah ^__^

iqbalsyarie said...

Semoga ia tidak menyempitkan peluang dakwah dan tarbiyyah buatmu ukhti :)

SeRiKaNDi_uMaR93 said...

iqbalsyarie : insyaallah tidak...

doakan yang terbaik :)

Putera Musimsejuk said...

deactivate trus?klau ana sih deactivate trus..huhu..
p/s:Tapi jujur lho,menulis itu lagi enak...