Pages

Friday, April 22, 2011

I'M SORRY


I’M SORRY
         
          Meninggalkan blog untuk seketika dan membiarkan USRAH ONLINE tergantung begitu sahaja. Aku masih memikirkan ‘modus operandinya’. Tidak mahu tersilap langkah.

Insyaallah.. pada peringkat permulaan. Begini ceritanya… (dengar baik-baik nih..huhu)

First…

          Add lah serikandiumar93 di ym korang.. Tapi, jangan lupa tinggalkan pesanan, dah banyak orang add tapi tak tinggal pesan, pening kepala ni juga nak fikir cara.

Second…

          Aku akan buat entry sebelum usrah bermula, pastikan korang ronda-ronda blog ni selalu lah untuk pastikan usrah akan diadakan.

          Insyaallah…akan bermula minggu hadapan ^___^

Third…

          Bila dah tahu ada usrah malam tuh, onlinelah korang, jangan tunggu aku nak pergi jemput, aku jemput melalui entry saja…huhu pandai-pandailah datang sendiri ya!

          Bila dah ramai-ramai ada, aku akan invite korang untuk ym di conference. Faham dah takat ni?

*****

          Jadi…usah risau. Usah fikir-fikir. Tunggu aku post entry nanti untuk maklumkan ada usrah. Tajuk nanti aku inform lain. Ngerti?

Alhamdulillah… dah nampak yang angguk kepala… huhu ^___^

          Untuk pengetahuan, ini adalah gerak dakwah aku yang pertama untuk buat usrah online. Jadi… supportlah sikit ya.. demi dakwah Islam semata.

p/s : support tau…
my ym : serikandi_umar93@yahoo.com

tinta serikandi,
serikandiumar93
3:33 pm
22 APRIL 2011

3 comments:

WaFa' aN-NiSa' said...

smga jalan yg baik itu diberkati Allah..insyaAllah :)

Pejalan Kaki said...

insyaAllah akn disokong..=)

Muhammad Iqbal said...

insya-Allah, tapi sekarang ni dah jarang online dengan ym ni, nampaknya terpaksalah buka kembali..