Pages

Saturday, January 5, 2013

BERMINAT DENGAN ABAYA QATAR?


Salam. Alhamdulillah, mentang-mentang exam final makin nak habis. Aktif balik dengan Abaya. Ya la, segala masih ada kudrat dan keringat kena berusaha. Allah suruh hamba dia berusaha baru boleh tawakal dan berserah. Kan?

Alhamdulillah, qaniah nak promote, sapa yang mahu Abaya Qatar boleh contact qaniah ^^



Qaniah dapat komisyen dengan jual ni, duit komisyen yang dapat boleh menambah pendapatan bulanan, duit tambahan untuk mengaji di Jordan.

Allah suruh hamba dia berusaha sehabis daya.

Jadi, qaniah akan usaha :)

Insyaallah, macam picture di atas, Abaya Qatar, cantik sangat. Dia sulaman. Memang menarik untuk dipakai dan digayakan di event-event.

Bukan pakai dress saja pi dinner, abaya pun boleh tau. Taste muslimah gitu. Insyaallah.

Sesiapa yang berminat boleh buka blog qaniah satu lagi : Koleksi Abaya

Ataupun boleh PM Facebook qaniah :) ----> Qani'ah Mawaddah

Selamat membeli. Duit yang anda beli untuk menjana pendapatan qaniah untuk study di Jordan. Thanks semua!

Moga Allah merahmati kalian ^^

Qani'ah Mawaddah
Bayt Dar Azzahra 
5 Januari 2012
9.19 AM

4 comments:

Bicara Ain Hayaati said...

Assalamualaikum, akak tinggal kat mana ye?
Cantik jubah tu.:)

Bicara Ain Hayaati said...

Assalamualaikum,,,saya buka blog akak yg lagi satu, tapi kenapa tak ada?

Qani'ah Mawaddah said...

wassalam..eh ada ja la blog tuu..klik lah kat links dia :)

Bicara Ain Hayaati said...

oh, ya,,,ada...terima kasih...:)