Pages

Tuesday, March 1, 2011

NOVEL


            
Allah…cepatnya masa berlalu. Hari ini sudah 1 Mac! Allah…           

Hari berganti hari… novel ini masih di situ. Tidak terusik langsung oleh aku. Entah bila akan siap pun aku tak tahu. ^___^ mampukah aku siapkan? kenapa la selalu fikir macam tu... huhu. Sedangkan synopsis telah aku hantar ke Telaga Biru dan sudah dapat balasan email untuk teruskan menulis sebelum dipertimbangkan nanti.

           Think positive! Kena berusaha dan yakin… Insyaallah akan ada la rezeki aku untuk terbitkan novel islami yang diidamkan selama ini. bingkisan istimewa yang ku tulis sebelum mata terlena…

            Allah..makbulkan doaku ya Allah….

p/s: doakan novel ini dapat diterbitkan!

Catatan serikandi yang hina,
Serikandiumar93
6:08 am
1 Mac 2011

7 comments:

Liyana Mujahid said...

insyaAllah boleh!

(trademark rancangan adik-adikku, hehe)

moga Allah permudahkan urusan ukhti :)

Muhammad Iqbal said...

semoga Allah berikan kekuatan, syafakallah...Jangan berhenti berjuang..

فراس الزهرأ said...

macamana nak hantar sinopsis ke telaga biru..?
kak teringingak nak menulis ni.
semarakkan dunia penulisan untuk ummah!

SeRiKaNDi_uMaR93 said...

antar kat penerbit dia, kemudian tunggu balasan email, kemudian diorang akan bagi satu info, apa yg diperlukan untuk novel kita tu... pic kita, mcm2 lagi la...

AL-QASSAM said...

Novel tu kerja yang paling last perlu usahakan. Banyak lagi kewajipan lain yang perlu diutamakan sebagai seorang budak sekolah..

SeRiKaNDi_uMaR93 said...

to al qassam : memang la benda paling last, tapi sementara tunggu result ni, buat la benda berfaedah kan...?

AL-QASSAM said...

Xbrapa nak berfaedah pun kalu budak2 yang nak buat novel nie..tolong ajar adik2 blajar lagi penting kot..