Pages

Tuesday, March 6, 2012

SALJU BUMI SYAM

Khas buat anda, di Malaysia dan di mana-mana sahaja.

Qani'ah main salji..jangan jeles :P


Ayuh, mulakan kembara andaa.. salju bumi Syam memanggilmu.. ^_^


Teruja main salji. Demam-demam pun semangat :P
Qani'ah dan saljiiii...
Ada orang buat bentuk 'hati' dari luar.
Untuk qaniah? Thanks..
Dah nak balikk.. nak main lagi.
Tak sempat baring pun :P
Nak guling-guling atas salji.... huhu
Ini saja yang mampu berikan. Sudah lama tidak berceloteh panjang di sini. Biarkan sahaja, gambar berbicara.Masa yang ada tersangat terhad. Doakan qaniah, ada exam ni... ^__^

Doakan qaniah najah dengan cemerlang ya sahabat-sahabat.

Qani'ah Mawaddah
Sakan Yarmouk
1.36 pm
6 Mac 2012

2 comments:

AzwanRamli said...

Fuh...kiter kat mesia ning pegi men salji kat I-city jelah.haha

E-Kid said...

untungla..knk2 riang sorng ni dah boleh main salji kat sane..
but still, take care of ur health..
kang xpsl2 demam plak..heheheh